Post-doc Post-doc/ Projectmanager e-Health

1 FTE
Theme
Health & Technology
Program
Convergence Health & Technology
Posting date
June 6, 2024
Closing date
June 25, 2024
Duration of position
5

Je gaat in deze veelzijdige functie tweeledig aan de slag binnen het e-Health Junior project rondom de tool Grow It! in een combi van een postdoc (0,7 fte) en een projectmanager (0,3 fte) functie.

Het eHealth Junior-project brengt zorgverleners, patiënten, bedrijven en overheid samen om gepersonaliseerde eHealth-tools te ontwikkelen voor chronisch zieke kinderen, terwijl het psychologische problemen helpt voorkomen en optimale participatie bevordert.

De post-doc functie:
De post-doc taken in dit project omvatten het leiden en uitvoeren van een multisite randomized controlled trial in diverse Nederlandse academische ziekenhuizen. In deze studie wordt de eHealth tool Grow It! getest op effectiviteit, kosteneffectiviteit en implementatiebarrières. Dit werk wordt in samenwerking met een onderzoeksassistent uitgevoerd.

De projectmanager functie:
Daarnaast omvat deze functie project management taken. De projectmanager, die optreedt als hoofdcontactpersoon met NWO-Nationale WetenschapsAgenda:

  • Coördineert efficiënt alle aspecten van het project
  • Integreert inspanningen van partners
  • Bewaakt de uitvoering van interne projecten en mijlpalen
  • Coördineert interacties tussen consortiumleden
  • Zorgt voor naleving van regelgeving
  • Organiseert de verspreiding van resultaten, inclusief het beheer van het projectbudget

Als projectmanager ontwikkel je een helikopteroverzicht over het project en ben je verantwoordelijk voor het coördineren van een groot netwerk van consortiumpartners. Dit zal naar verwachting helpen bij het uitvoeren van de post-doc taken, aangezien je daarvoor veel zult samenwerken met andere werkpakketten binnen het eHealth Junior-consortium. Daarnaast verwachten we dat je wetenschappelijke achtergrond van groot belang zal zijn voor het uitvoeren van de projectmanager taken.