Ervaren project coördinator e-health

0,2 - 0,4 FTE
Theme
Health & Technology
Program
Convergence Health & Technology
Location
Erasmus MC
Posting date
May 31, 2023
Closing date
July 31, 2023
Duration of position
open

Je verbindt wetenschap en praktijk met als doel, het verbeteren van een gezonde leefstijl bij jonge gezinnen in achterstandswijken.

Binnen het Kennis en Innovatieconvenant (KIC) Leefstijl en Leefomgeving van Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) hebben wij een subsidie ontvangen voor het project ‘Our Smart Family Buddy’. Met deze subsidie initieert NWO-samenwerkingen, verbindt wetenschappers, private en publieke partijen en stimuleert het verkennen van nieuwe wegen.

‘Our Smart Family Buddy’ is een 6-jarig project en heeft tot doel om een gezonde leefstijl bij jonge gezinnen in achterstandswijken te verbeteren. Dit gaan wij doen binnen een uitgebreid consortium. Het consortium bestaat uit een brede range van wetenschappelijke disciplines van verschillende universiteiten. Zoals verloskunde, kindergeneeskunde, industrieel ontwerp, gezondheidspsychologie, ethiek en kunstmatige intelligentie. Daarnaast ook organisaties uit beleid en praktijk die de doelgroep goed kennen (gemeente, scholen, kinderdagverblijven, jeugdgezondheidszorg), en bedrijven die ervaring hebben met het ontwerpen en programmeren van e-health.

Het project zal bestaande (digitale) tools in kaart brengen, en deze in samenwerking met de doelgroep en de co- stakeholders verder ontwikkelen. Het uiteindelijke doel is dat alle informatie wordt verwerkt in een platform en/of avatar.

Als projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor het soepel en volgens plan laten verlopen van ‘Our Smart Family Buddy’. Je bent een echte verbinder tussen alle betrokken partijen en houd je vooral bezig met het;

  • Aanjagen en bewaken van de voortgang van het project. Je zorgt voor synergie tussen de werkpakketten en het tijdig behalen van de doelstellingen.
  • Organiseren van consortium meetings en het afstemmen met alle betrokkenen. Door jou zit iedereen, ondanks drukke agenda’s, regelmatig met elkaar rond de tafel.

Profiel

Je kan goed omgaan met een diversiteit aan stakeholders met tegengestelde belangen. En hebt kennis van de wetenschappelijke wereld  als ook van publieke en private partijen. Daarnaast heb je;

  • WO werk- en denkniveau en enige ervaring als projectcoördinator.
  • Uitstekende vaardigheden in woord en geschrift van de Engelse en Nederlandse taal.
  • Talent voor planning en organisatievermogen en je kunt goed multidisciplinair samenwerken.

Werkomgeving

De afdeling Verloskunde en Gynaecologie bestaat uit de subafdelingen Verloskunde en Foetale geneeskunde, en Voortplantingsgeneeskunde, waar binnen patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek plaatsvinden.

Binnen de afdeling wordt vanuit het aandachtsgebied Periconceptie Epidemiologie het Rotterdam Periconceptie cohort (Predict Studie) uitgevoerd. Daarnaast richt de afdeling zich op digitale zorginnovaties, met een focus op leefstijlzorg. Vanuit deze afdeling is bijvoorbeeld het e-health coaching programma ‘Slimmer Zwanger’ ontwikkeld.

Je deelt een kamer met de senior onderzoeker en kan altijd bij haar terecht voor vragen of om even te sparren. Jouw werktijden bespreken we samen en het gedeeltelijk vanuit huis werken is bespreekbaar.

Wat wij bieden

Een uitdagende functie binnen het grootste Universitair Medisch Centrum (UMC) van Nederland met hoge ambities op het gebied van zorg, onderwijs en onderzoek.

  • Een tijdelijk dienstverband voor de duur van 6 jaar. Je ontvangt een contract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 483,- (schaal 11) bij een volledige werkweek van 36 uur.
  • Uitstekende secundaire voorwaarden, zoals een 13e maand die al in november uitgekeerd wordt en een persoonlijk reiskostenbudget.
  • Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij nemen circa 2/3 van de maandelijkse bijdrage voor onze rekening.
  • Bijzondere voordelen, zoals een fysiotherapeut en een fietsenmaker van de zaak. En er is ook een sportclub waar je na werktijd aan je conditie kunt werken.

Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Universitair Medische Centra.

Bel of mail voor meer informatie met Prof. Dr. Régine PM Steegers-Theunissen, Hoogleraar Periconceptie Epidemiologie, via 06 124 726 43, r.steegers@erasmusmc.nl

Vragen over de sollicitatieprocedure? Deze beantwoordt Alexandra Goud, recruiter, graag, 06 256 796 67.

Régine Steegers-Theunissen
Principle Investigator

Apply for this position

Your application for this position can be sent to

Vacancy
Health & Technology
Principle Investigator Régine Steegers-Theunissen
May 31, 2023