Communicatie Adviseur Connector die communicatiekansen ziet en partijen verbindt

0,8 FTE
Theme
Convergence Office
Resilient Delta
Posting date
May 6, 2024
Closing date
June 7, 2024

Connector die communicatiekansen ziet en partijen verbindt

De Erasmus Universiteit, TU Delft en Erasmus MC zoeken een connector/communicatieadviseur voor het Resilient Delta thema binnen hun samenwerkingsverband Convergentie. Je speelt een centrale rol in het verbinden van partijen en identificeren van communicatiekansen om het bereik van de Convergentie en haar partners te vergroten. Je organiseert en leidt maandelijks redactievergaderingen en werkt nauw samen met de communicatieteams van de betrokken instellingen.

Jouw taken omvatten het opstellen en uitvoeren van een jaarplan met activiteiten op het gebied van relatiebeheer, communicatie, contentcreatie en evenementen. Belangrijk is je ervaring met communicatieadvies, content, online kanalen, evenementen en accountmanagement. Je onderhoudt relaties met onderzoekers en zorgt voor actuele communicatie via nieuwsbrieven, websites en social media. Het verzamelen en verspreiden van relevante content is cruciaal.

Daarnaast co├Ârdineer je de inzet van middelen en zorg je ervoor dat het jaarplan wordt uitgevoerd. Je bent regelmatig zichtbaar op de werkvloer, neemt deel aan diverse overleggen en komt met voorstellen om de inhoudelijke ontwikkelingen binnen het thema te bevorderen.

In deze functie ben je in dienst van de EUR en rapporteer je aan de directeur van het Resilient Delta initiatief en het Hoofd Media en Content van de EUR.