Vacature: Healthy Start Fellow/Project coordinator Paediatric Chest Centre

Heb je altijd al transdisciplinair onderzoek willen combineren met een project dat kinderen in het ziekenhuis direct ten goede komt? Dan is deze vacature iets voor jou!

Functieomschrijving
Als projectcoördinator en Healthy Start Fellow, ben je verantwoordelijk voor het managen en coördineren van twee projecten die tot doel hebben kinderen met een chronische ziekte te ondersteunen om actiever te worden.

Als eerste is het So Fit & Fun Centrum in het Kinderborstcentrum een ​​nieuw initiatief binnen het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis. Dit centrum heeft tot doel alle ziekenhuisexpertise op het gebied van fysieke activiteit, fitheid en levensstijl van kinderen met chronische ziekten te bundelen. Samen met een enthousiast, multidisciplinair team draag je bij aan de opstart en realisatie van het Centre. Je voert de dagelijkse leiding van dit Centrum en geeft leiding aan de projectgroep, research verpleegkundige en de datamanager. Een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden is het opzetten en organiseren van dagelijkse werkzaamheden, het begeleiden van de aanschaf van (onderzoeks)apparatuur, het coördineren van het onderhoud van apparatuur, het opzetten van een infrastructuur voor thuismonitoring, het opzetten van een database en de interne en externe communicatie van de So Fit & Fun Centrum.

Dit combineert deze functie met een parttime postdoc project als een Fellow van Healthy Start, binnen het Convergentieprogramma Healthy Start. In deze samenwerking tussen de Erasmus Universiteit, de Technische Universiteit Delft en het Erasmus MC onderzoeken we hoe slimme technologie (bijvoorbeeld wearables, apps) nieuwe mogelijkheden kan bieden om de dagelijkse fysieke activiteit van kinderen met chronische ziekten in een thuiscontext te monitoren en te stimuleren. Je krijgt de kans om je eigen onderzoeksproject te ontwikkelen en uit te voeren binnen de reikwijdte van dit programma.

‘Laten we kinderen met een chronische ziekte helpen om een ​​actievere levensstijl te hebben voor een gezondere toekomst’

Benieuwd naar deze vacature?

Lees meer