Vacature: Management Assistant

Ben je een organisatie talent, word je blij als alles op rolletjes loopt en wil je je inzetten voor een betere toekomst voor de jeugd? Wij zoeken een enthousiaste en proactieve management assistent die ons Healthy Start team komt versterken. Healthy Start is een unieke samenwerking tussen de Erasmus Universiteit, Erasmus MC en Technische Universiteit Delft – de Convergence Alliantie -, dat zich richt op het optimaliseren van kansen voor de jeugd, van preconceptie tot jongvolwassenheid, ongeacht achtergrond en uitgangspositie.

Functie-omschrijving
Als management assistent van Healthy Start maak je onderdeel uit van het (groeiende) support team van Healthy Start en geef je secretariële en administratieve organisatorische ondersteuning aan de programma manager van Healthy Start. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor de teamleden en het MT van Healthy Start en pak je waar nodig hun verzoeken op of zet je deze uit.

De belangrijkste werkzaamheden zijn:

  • Plannen en organiseren van overleggen, inclusief facilitaire zaken.
  • Onderhouden van Healthy Start contacten database.
  • E-mail correspondentie en mail afhandeling, inclusief Healthy Start-brede mailings.
  • Ondersteunen bij het regelen/opzetten van diverse evenementen/bijeenkomsten.
  • Onderhoud en update HS-website.
  • Administratieve ondersteuning van het Healthy Start MT en Team.
  • Eerste aanspreekpunt voor praktische vragen vanuit de Healthy Start community.

Bovenstaande werkzaamheden worden zelfstandig uitgevoerd.
Je wordt functioneel aangestuurd door de programma manager van Healthy Start en bent formeel in dienst bij de Algemene Bestuursdienst (ABD) van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Healthy Start is een nieuw programma dat groeiende is, zowel qua supportteam als betrokken onderzoekers en professionals.

FUNCTIE-EISEN
Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en een administratieve of secretariële opleiding afgerond. Je beschikt over meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Je vindt het leuk om initiatief te nemen, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gaat zorgvuldig te werk. Je maakt gemakkelijk verbinding met diverse collega’s en bouwt fijne samenwerkingen op. Je werkt zelfstandig en weet overzicht te houden en prioriteiten te stellen bij hoge werkdruk.

Daarnaast beschik je over:
Goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk);
Uitstekende kennis van de Nederlandse taal en een goede kennis van de Engelse taal B2 (zowel mondeling als schriftelijk);
Kennis van MS Office, maakt zich systemen snel eigen;
Een flinke dosis accuratesse en verantwoordelijks gevoel;
Woonachtig in de buurt van Rotterdam is een pre.

Nieuwgierig naar deze vacature?

Lees meer