Business developer digitalisering en innovatie MKB

Publicatiedatum
oktober 1, 2023
Sluitingsdatum
januari 7, 2024

Functieomschrijving

Jij helpt kleine en middelgrote ondernemingen met hun uitdagingen en kansen op het gebied van AI, data en digitalisatie. Met hen identificeer en definieer je projecten, die je door middel van studentenprojecten invulling geeft. In sprints van ongeveer 60 tot 80 uur verbeteren studenten de datakennis en -volwassenheid van ondernemingen en nemen drempels weg voor het gebruik van innovatieve technologieën. Jij werft en onderhoudt een netwerk van MKB’ ers en helpt hen hun uitdagingen op het vlak van AI, data en digitalisatie te vangen in projecten (scoping). Je verbindt hen voor hun projecten aan studenten, die extracurriculair aan de MKB projecten werken. De studentenwerving organiseer je met communicatiecollega’s. Zo maak je de kennis van datawetenschap toegankelijk voor het MKB en doen studenten nuttige, betaalde ervaring op naast hun studie.

Dit doe je vanuit het Zuid-Holland MKB Data Clinic-project, dat de TU Delft samen met de Erasmus Universiteit organiseert. Je bent onderdeel van het groeiende team van Mondai House of AI. Dat is het expertisecentrum dat de TU Delft heeft ingericht om alle stakeholders in onderzoek naar en de toepassing van AI met elkaar te verbinden en te faciliteren. Je werkt samen met onder meer innovatiemanagers en andere business developers, en collega’s op het vlak van communicatie en event organisatie. We vormen een enthousiast, divers en internationaal team met jonge en zeer ervaren collega’s.

Het mooie is, als Business Developer bij Mondai House of AI bouw je vanaf het begin mee aan het Zuid-Holland MKB Data Clinic-project. Het voelt als een start-up waarin jouw pro-activiteit en ondernemerschap de koers bepalen. Tegelijkertijd kun je terugvallen op de (technische) kennis en ervaring binnen het team van Mondai House of AI en de TU Delft. We bouwen met jou mee aan het project, zodat we het op langere termijn kunnen voortzetten, uitbreiden en opschalen.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal hbo-niveau.
 • Je bent ondernemend, zelfredzaam en proactief
 • Je hebt een technische achtergrond en bij voorkeur kennis van digitalisering, automatisering en datascience.
 • Je hebt bij voorkeur al ervaring met projectmanagement en/of business development.
 • Je kunt je stijl van communiceren aanpassen aan studenten én de mkb-doelgroep.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.

Arbeidsvoorwaarden

 • Het dienstverband is 1 jaar.
 • Een functieomvang van 32-40 uur per week.
 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 11 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €4.332,- en een maximum van €5.929,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

TU Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

 

Universiteitsdienst – Directie Innovation & Impact Centre

Je treedt in dienst bij het Innovation & Impact Centre (I&IC) dat verantwoordelijk is voor valorisatie – naast onderwijs en onderzoek de derde kerntaak van de universiteit. Wij zetten ons in om de kennis en technologie die we bij de TU Delft ontwikkelen ten goede te laten komen aan de maatschappij. Het werk bij I&IC is divers en varieert van advisering op het gebied van onderzoeksfinanciering tot het opzetten van grote publiek-private samenwerkingsverbanden. Ook houden we ons bezig met de ontwikkeling van de TU Delft Campus als innovatie-ecosysteem. We stimuleren ondernemerschap, (inter)nationale samenwerking en strategische planvorming op het gebied van innovatie.
Afhankelijk van je profiel kom je werken op het gebied van onderzoeksfinanciering (zowel NL als EU), intellectueel eigendom, public affairs, corporate innovations, campusontwikkeling, projecten of innovation affairs. Het I&IC is gevestigd midden op de TU Delft Campus, het bruisende innovatie-ecosysteem dat naast de universiteit bijna 300 bedrijven, kennisinstellingen, fieldlabs, (pre-)incubators, restaurants en cafés huisvest. Een inspirerende plek waar je je dagelijks omringt met studenten, onderzoekers, ondernemers en andere innovatieve geesten; allemaal gedreven door dezelfde missie: impact for a better society.

Wil je meer informatie over de functie en sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Venkatesh Chandrasekar, business developer, via 06 -18 60 71 74 of v.chandrasekar@tudelft.nl.

Sollicitatieprocedure

Ben jij onze nieuwe Business developer digitalisering en innovatie MKB? Upload je motivatie en cv uiterlijk 7 januari 2024. Je kunt je sollicitatie richten aan Venkatesh Chandrasekar, business developer.

 • Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
 • Sollicitaties die per email en/of post worden verstuurd nemen we niet in behandeling.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.