Nu open: Front Office Health & Technology

Convergence Health and Technology bouwt aan een bloeiend ecosysteem waar professionals bouwen aan de toekomst van gezondheid en gezondheidszorg door het aanvullen van hun sterke punten, kennis, technologieën en methoden. We komen samen om te interageren, inspireren, co-creëren en leren.

Als uitbreiding op onze ondersteuning, zijn we verheugd om te vertellen over de opening van ons nieuwe front office, bedoeld om expertise en ambitie binnen de Health and Technology gemeenschap sneller en effectiever met elkaar te verbinden. Eén centrale one-stop-shop waar alle Health & Technology gerelateerde vragen en verzoeken terecht kunnen.

Even kennismaken: Ella Bal

Als nieuwste lid van het Health & Technology support team, zal Ella de frontoffice gaan runnen. Ik haal mijn energie uit het verbinden van mensen. En door dat te doen, hen vooruit te helpen’, zegt Ella, die precies dat gaat doen bij de frontoffice van Convergence for Health and Technology.

Ik haal energie uit het verbinden van mensen. En door dat te doen help ik mensen vooruit.

Ella Bal

Convergence of Health & Technology

Front Office executive

Wat kan het Front Office voor u doen?


 
  • Een laagdrempelig contactpunt voor al uw Gezondheid en Technologie Convergentie gerelateerde vragen
  • U in contact te brengen met de juiste persoon en/of expertise binnen de gemeenschap
  • Het bijhouden van Health & Technology-gerelateerde initiatieven, evenementen en kansen

Wij zien het nieuwe front office als een uitstekende tool om inzicht te krijgen in vragen en kansen die leven binnen de Health & Technology community en kijken er naar uit om samen met u de horizon te verbreden.

Kom in contact met het Front Office

Voor alle Health & Technology vragen kunt u ons bereiken via het nieuwe emailadres:
healthandtechnology@convergence.nl