Kom naar de Healthy City Conference 

Maak je klaar om deel uit te maken van de toekomst van gezond leven in de stad! We nodigen je van harte uit voor de Healthy City Conference, een dynamisch evenement dat gezamenlijk wordt georganiseerd door The Resilient Delta Initiative en Healthy Neighbourhoods. Kom op dinsdag 18 april naar het iconische Sparta Stadion in Rotterdam voor een dag vol samenwerking, innovatie en inspiratie.

Deze conferentie is een unieke kans om in contact te komen met gelijkgestemden met verschillende achtergronden, waaronder gezondheidszorg, sociologie, urban planning en industrieel ontwerp. Het is onze missie om groepen, organisaties en projecten samen te brengen om oplossingen voor gezondheidsachterstanden te verkennen en een beter begrip te creëren van gezondheidsgerelateerd onderzoek in de stad. Laten we samenkomen en ons een gezonde, levendige toekomst voor onze gemeenschappen voorstellen.

Het doel van de dag is om een ruimte te creëren waar deelnemers kennis kunnen uitwisselen en enthousiast kunnen worden om nieuwe projecten op te zetten. We hebben ook inspirerende sprekers uitgenodigd en diverse workshops en presentaties zullen dienen als ruimtes voor discussies. De dag wordt afgesloten met een netwerkevenement, dat een uitgelezen kans biedt om in contact te komen met andere professionals uit het veld.

Hoe kunt u meedoen?

Wil je je (voorlopige) onderzoeksresultaten delen, zoek je input voor een interessante pilot, of zoek je medewerkers voor een gloednieuw onderzoeksproject? Kijk dan niet verder dan de Healthy City Conference! Dit evenement biedt de perfecte gelegenheid om in contact te komen met gelijkgestemde onderzoekers en professionals die jouw interesses delen in het spannende snijvlak van gezondheid, stedelijke vernieuwing en technologie. Mis deze kans niet om kennis uit te wisselen en inspiratie op te doen voor nieuwe projecten.

De conferentie is een open oproep voor bijdragen, waar je lopend werk, behaalde resultaten en volgende stappen kunt delen, en anderen in het veld die onderzoeksideeën en praktijkervaring hebben kunt ontmoeten.

Het programma

Kom om 10.30 uur naar de registratiebalie. Het programma begint officieel om 11.00 uur en gaat door tot het netwerkevenement om 17.30 uur.

Het programma biedt een gevarieerd scala aan activiteiten, waaronder boeiende plenaire sessies, informatieve ochtend- en middagworkshops, stands met inspirerende projecten en een netwerkevenement dat wordt afgesloten met een heerlijk diner.

Thema’s die aan bod komen zijn onder andere:

  • Data-infrastructuur voor onderzoek en innovatieve digitale tools om gezondheidsproblemen aan te pakken.
  • Werken met gerichte doelgroepen om gezondheidsongelijkheid aan te pakken.
  • Het ontwerpen van een gezonde fysieke omgeving.
  • Bestuursstrategieën voor het creëren van gezondere gemeenschappen.
  • Methoden voor transdisciplinair onderzoek dat een brug slaat tussen disciplines en stakeholders.
  • Integreren van gezondheidsoverwegingen in sociaaleconomische domeinen.

Registratie

Meld u vóór 14 april aan via de link hieronder om deel te nemen. Dit evenement is bedoeld om contacten te leggen of vernieuwen met professionals die een passie delen voor het verkennen van het dynamische kruispunt van gezondheid, innovatieve stedelijke oplossingen en technologie, dus voel je vrij om dit evenement te delen met iedereen van wie u denkt dat hij of zij geïnteresseerd zou zijn om deel te nemen.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of stuur een e-mail naar R.deJonge@student.tudelft.nl. We kunnen niet wachten u te zien in april!