Healthy Start

_De toekomst verbeteren voor nieuwe generaties

Wij vinden dat elk kind en elke jongvolwassene de kans moet krijgen om zich volledig te ontwikkelen. Binnen Healthy Start onderzoeken we de vroege oorsprong van verschillen in gezondheid en welzijn vanuit een transdisciplinair perspectief. Op deze manier kunnen we kansen in het vroege leven identificeren en samen met onze partners innovatieve preventieve strategieën ontwikkelen, die leiden tot betere gezondheid, welzijn en participatie voor toekomstige generaties.

Lees Nederlandse versie

Onze missie

Wij geloven dat de integratie van medische, sociale en technische wetenschappen, gecombineerd met kennis uit en toepassing in de praktijk, zal leiden tot grensverleggende oplossingen voor complexe maatschappelijke uitdagingen voor jongeren, van conceptie tot jongvolwassenheid.

Ons doel is het realiseren van wetenschappelijke en maatschappelijke impact – gericht op preventie en interventie – om de fysieke, mentale en sociale gezondheid van kinderen en jongeren te verbeteren. Lees over onze missie en aanpak.

Maak kennis met de mensen achter Healthy Start
Show all

Sprint-projecten

De Healthy Start Sprint-projecten zijn kortlopende high impact projecten, gefinancierd vanuit het Healthy Starters Fund.

More information about Sprint Projects

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!