Healthy Start PhD: ‘Slimme technologie om kinderen met een chronische ziekte een actievere levensstijl te geven’

Heb jij frisse idee├źn over hoe technologie kinderen met een chronische ziekte in staat kan stellen een actievere dagelijkse levensstijl te hebben? Dan is deze vacature iets voor jou!

Een actieve jeugd is cruciaal voor de gezondheid op lange termijn. Dit geldt vooral voor kinderen met een chronische ziekte, omdat regelmatige fysieke activiteit de algemene gezondheid verbetert en veel complicaties van hun ziekte voorkomt. Helaas zijn veel kinderen met een chronische ziekte onvoldoende actief. Binnen dit PhD-project willen we een evidence-based slim digitaal platform ontwerpen en bouwen dat kinderen met chronische ziekten faciliteert bij het bereiken van een actieve levensstijl. Zo zul je samenwerken met de Erasmus Universiteit, ErasmusMC en de Technische Universiteit Delft en onderzoeken hoe een product-service-systeem (interventie) met behulp van slimme technologie├źn (bijv. wearables, apps) nieuwe mogelijkheden kan bieden om de dagelijkse fysieke activiteit van kinderen met chronische ziekten in een thuiscontext te monitoren en te stimuleren.

Wil je kinderen met chronische ziektes in staat stellen om veilig en met vertrouwen actiever te zijn in het dagelijks leven? Zie jij hoe technologie deze kinderen en hun families in staat kan stellen actiever te worden? Solliciteer dan voor deze functie!

Lees de volledige functieomschrijving.

Lees meer over deze baan.

Lees meer