Healthy Start | Ambition Day | 9 maart 2023

We zijn blij en trots dat we je kunnen uitnodigen voor de eerste jaarlijkse Healthy Start | Ambition Day op 9 maart 2023 van 9.30 tot 17.00 (inclusief lunch en afsluitende borrel) in de Schiecentrale in Rotterdam.

Healthy Start zet zich in voor het verbeteren van de fysieke, mentale en sociale gezondheid van kinderen en adolescenten door wetenschappelijke en maatschappelijke doorbraken. Dit kunnen we alleen bereiken door met elkaar een brug te slaan tussen wetenschap en praktijk. Juist daarom hopen wij je te mogen verwelkomen op 9 maart in Rotterdam!

Tijdens de Ambition Day zetten we de zes ambities in de schijnwerpers en is er verder een gevuld programma met inspirerende keynote sprekers, waaronder gerenommeerde wetenschappers en pioniers. Zij dagen ons uit met nieuwe denkrichtingen en verhalen. In de ochtend is er een interactief programma waaronder verdiepende werksessies met de kernteams van een aantal Healthy Start ambitie projecten en een workshop rondom jongerenparticipatie. De Healthy Start Playground biedt tenslotte volop ruimte en tijd om elkaar te ontmoeten in een informele sfeer.

Het ochtend- en middagprogramma zijn inhoudelijk aanvullend op elkaar en we hopen je voor beiden te mogen verwelkomen. In verband met een beperkt aantal plaatsen verzoeken wij je om in het registratieformulier aan te geven welke sessie in het ochtendprogramma jouw interesse heeft.

Het complete programma voor de Healthy Start | Ambition Day op donderdag 9 maart wordt de komende periode verder aangevuld en kun je hier terugvinden.

Namens het volledige Healthy Start Team!

Eveline Crone, Maaike Kleinsmann, Vincent Jaddoe and Jennifer Kockx

Voorgaand event terugkijken: The healthy Start conference