Contact en Informatie

Op deze pagina vind je praktische informatie voor onderzoekers en betrokkenen van Convergence Health & Technology.

Front Office

Het eerste contactpunt voor alle geïnteresseerden en betrokkenen binnen de Convergence Health and Technology is de Front Office. Wij zijn verantwoordelijk voor de administratieve, ondersteunende en procedurele taken van de onderzoeksprogramma’s.

Voor Convergence gerelateerde vragen kun je dus bij ons terecht. Op deze webpagina staat praktische informatie voor onderzoekers binnen Convergence Health and Technology op een rijtje gezet. Surf daarheen als je informatie wilt over:

  • De Flagship programma’s en funding criteria.
  • De Sustainable Health programma’s.
  • Communicatie-richtlijnen, presentatietemplates, logo-sets en onze huisstijl.

Ik heb een andere vraag.

Dan kun je ons mailen via healthandtechnology@convergence.nl. Wij proberen zo spoedig en volledig mogelijk te antwoorden. Hou er rekening mee dat een antwoord wat langer kan duren bij vragen over het budget of waar andere experts bij nodig zijn.

Echte wetenschap komt tot stand bij de koffieautomaat.

Convergence Square

Om het een en ander te laten borrelen en convergerende gesprekken tussen de drie instituties te faciliteren, hebben we de Convergence Square (die eigenlijk rechthoekig is) gecreëerd. We bieden werkplekken en een evenementruimte aan, die dagelijks geboekt kunnen worden voor een lopend project.

In het kort biedt het Convergence Square:

  • Lobby voor het organiseren van evenementen (capaciteit: 30 – 40 mensen)
  • Werkplekken (capaciteit: 2 – 4 mensen)
  • Grotere ruimtes die perfect zijn voor brainstormsessies of kleinschalige workshops (capaciteit: 4 – 8 mensen)

Wil je het Convergence Square reserveren?

Stuur dan een outlook-uitnodiging naar convergence.square@erasmusmc.nl. Vermeld in de uitnodiging graag het aantal personen en onderwerp van de bijeenkomst

De tekst gaat verder onder de fotogallerij. Hier vind je ook een routebeschrijving.

 

Dus, geen permanente ruimtes op het square?

Dat klopt! Om de ontwikkeling van convergentie te stimuleren, willen we de beschikbare ruimte graag flexibel houden. Daarom bieden we ruimte voor tijdelijke projecten. Neem vooral contact met ons op voor meer details. Zie hieronder de plattegrond.

 

Route

Erasmus MC

Dr. Molenwaterplein 40 Hoofdingang.

Convergence Square

Gebouw Ba 4e verdieping, room Ba432.

De receptie vindt u bij de hoofdingang van het Erasmus MC. Loop links langs de receptie de parkeergarage in en volg het blauw/witte pad op de grond in de richting van het Ba-gebouw, dit is aangegeven door de kleine gele bordjes aan het plafond. Eenmaal in het Ba-gebouw aangekomen, volg dan de borden voor de Convergence Square. Neem de trap of de lift naar de vierde verdieping. Vanaf de trap is de Convergence Square aan de rechterkant en vanuit de lift aan de linkerkant.

Interesse?

Neem dan vooral contact met ons op.