Health & Technology

We are on a mission to improve life-long health for all

De TU Delft, het Erasmus MC en de Erasmus Universiteit Rotterdam bundelen hun krachten en integreren kennis, expertise en methodiek. Door middel van convergentie vormen we nieuwe kaders die zullen leiden tot wetenschappelijke ontdekking en technologische innovatie in gezondheid en gezondheidszorg.

Lees meer
Show all

Missie en visie

Stijgende levensverwachting, sociaal-economische ongelijkheid, nieuwe eisen voortkomend uit toename in data resources, en snel oplopende zorgkosten bedreigen de duurzaamheid van ons zorgsysteem. Traditionele benaderingen volstaan niet meer om deze vraagstukken aan te pakken. Convergentie van gescheiden domeinen in de wetenschap is daarom essentieel.

Door de handen ineen te slaan, brengen het Erasmus MC, de EUR en de TU Delft een stimulerende en efficiënte kruisbestuiving tot stand tussen ideeën, procedures, instrumenten en producten. Health & Technology biedt unieke kansen om de vraagstukken waarmee het gezondheidszorgstelsel wordt geconfronteerd aan te pakken en om de gezondheid en maatschappelijke participatie voor iedereen te bevorderen.

Lees meer

Neem contact op!

Als u vragen heeft over Health & Technology, neem dan contact met ons op.