The Healthy City Conferentie

 

Graag nodigen wij u uit voor de Gezonde Stad Conferentie, een evenement dat mede georganiseerd wordt door SPRING en Gezonde Buurten, op dinsdag 18 april in het Sparta Stadion in Rotterdam.

De Conferentie Gezonde Stad is bedoeld om groepen (organisaties en teams, partners en projecten) bij elkaar te brengen die nadenken over de toekomst van Rotterdam als gezonde stad. Daarbij willen we een completer beeld creëren van de projecten en onderzoeken rond gezondheidsachterstanden en het werken met gemeenschappen aan transities rond gezondheid. De conferentie biedt een platform om ideeën uit te wisselen over lopend werk, behaalde resultaten en volgende stappen, waar we anderen in het veld kunnen ontmoeten met onderzoeksideeën en/of ervaring in het veld.

Hoe kunt u deelnemen?

Het programma omvat workshops en presentaties over verschillende thema’s op het gebied van gezondheid en technologie, plenaire lezingen door onderzoekers en partners, een beurs met informatie over projecten en een netwerkevenement.

Heeft u een onderzoeksproject en wilt u uw (voorlopige) resultaten delen, werkt u aan een interessante pilot en bent u op zoek naar input van onderzoekers in uw vakgebied of heeft u een idee voor een gloednieuw onderzoeksproject en bent u op zoek naar samenwerkingspartners, dan is dit de perfecte gelegenheid.

Registratie

Als u dit evenement wilt bijwonen, kunt u zich via onderstaande link aanmelden. Aangezien dit evenement gericht is op het initiëren of vernieuwen van contacten met partners op het gebied van gezondheid en technologie, willen wij u aanmoedigen om deze uitnodiging te delen met partners die u graag op de dag zou willen ontmoeten.

Als u vragen hebt, kunt u contact met ons opnemen of een e-mail sturen naar R.deJonge@student.tudelft.nl.

 

 

Hopelijk to in april!