Delft FinTech Summit: Pioneering Finance by Collaboration and Learning

The Delft FinTech Lab is pleased to host the second Delft FinTech summit, together with Mondai | House of AI!

Delft FinTech Summit: Pioneering Finance by Collaboration and Learning

Ga met ons mee op een buitengewone dag gewijd aan de samenvloeiing van financiën en technologie op de Delft FinTech Summit. Ontdek hoe finance de samenleving vormgeeft en de adoptie van FinTech-innovaties versnelt.

De acceptatie van technologie versnelt de financiële sector in een ongekend tempo, waardoor zowel FinTech-bedrijven als conventionele financiële instellingen worden getransformeerd. Na de succesvolle lancering vorig jaar, nodigt het Delft FinTech Lab je uit om je bij ons te voegen aan de Technische Universiteit Delft voor een ongeëvenaarde kans om in contact te komen met collega’s in verschillende financiële sectoren en de toekomst van financiën die wordt aangedreven door technologische impulsen te verkennen.

Ontdek hoe financiën de samenleving vormgeven aan de hand van diverse onderwerpen, zoals duurzame beleggingsstrategieën voor een betere toekomst, het voorspellen van financiële problemen van huishoudens, een revolutie teweegbrengen in de financiële wereld met AI en het bouwen van een veerkrachtig financieel systeem, digitale euro en vele andere van sprekers van Robeco, ING, PerfectXL, de Technische Universiteit Delft, de Erasmus Universiteit Rotterdam en vele anderen.