Brainstormsessie over nieuwe onderzoeksmaster Duurzame Gezondheid

Er zijn plannen voor een nieuwe onderzoeksmaster: ‘Sustainable Health/Duurzame Gezondheid’. Wil jij als startende of ervaren onderzoeker, student of onderwijsprofessional meedenken over deze master? Meld je dan aan voor de brainstorm op 15 januari, van 13:00 tot 17:00 op het Convergence Square in het Erasmus MC.

‘De gezondheidszorg is de op een na grootste uitstoter van CO2 in Nederland. En patiënten zullen in de toekomst ook te maken krijgen met de gevolgen van klimaatverandering. Daarom hebben we een nieuwe generatie van zorgprofessionals nodig, die raadt weet met de uitdagingen die op hun pad zullen komen’, zegt prodecaan Maarten Frens over de nieuwe master.

Convergence

De master wordt ontwikkeld binnen Convergence Health and Technology, het samenwerkingsverband tussen het Erasmus MC, de TU Delft en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Een diverse groep studenten zal binnen deze master transdisciplinair leren denken, innoveren en samenwerken. De mogelijke thema’s van de master zijn:

  • Circulaire zorg
  • Preventie-gedreven gezondheid
  • Duurzame inzet van personeel en middelen

Meld je aan

Wil je meedenken over de opzet of invulling van dit programma? Ben je nieuwsgierig geworden of heb je nu al een goed idee? Vul dan hier een enquête in waarin alvast gevraagd wordt naar je input, of meld je aan voor de brainstorm op 15 januari, van 13:00 tot 17:00 op het Convergence Square van het Erasmus MC.