Brainstorm voor studenten: transdisciplinaire research master Sustainable Health

Ben jij een student die een rol wil spelen in het vormgeven van de toekomst van duurzame gezondheidszorg? Dan is dit jouw kans! Convergence, een samenwerking tussen TU Delft, EUR en Erasmus MC, is actief bezig met de ontwikkeling van de nieuwe transdisciplinaire onderzoeksmaster in Sustainable Health. Aangezien dit programma is ontworpen voor de volgende generatie, is jouw input als student zeer gewaardeerd en essentieel voor het succes ervan!

Het projectteam organiseert een brainstormsessie voor studenten waar er veel gelegenheid is om jouw idee├źn over de nieuwe onderzoeksmaster, duurzame gezondheid en transdisciplinaire samenwerking te delen. Deze input van studenten zal worden meegenomen in het vormgeven van het masterprogramma. Vragen die we willen bespreken zijn onder andere: welke master had ik willen volgen, maar bestaat nog niet in het huidige aanbod; wat zou ik willen leren en hoe zou ik dat willen leren over zorg, gezondheid en duurzaamheid; waar zou ik in de toekomst willen werken en welke vaardigheden, kennis en vaardigheden zou ik dan hebben; hoe ziet mijn droombaan eruit in het vormgeven van de toekomst van de gezondheidszorg?

Het programma voor de middag wordt later bekend gemaakt. Kun je vanwege je opleiding niet de hele dag aanwezig zijn? Geen probleem, je kunt ook een deel bijwonen. Er zal een gratis lunch zijn. Maximaal 50 plekken, wie het eerst komt, wie het eerst maalt!