Brainstorm voor maatschappelijke partners: research master Sustainable Health

Is uw organisatie geïnteresseerd in het vormgeven van de toekomst van het onderwijs? U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een brainstormsessie om een nieuw project van Convergence (de samenwerking tussen de Technische Universiteit Delft, Erasmus Universiteit Rotterdam en Erasmus Medisch Centrum Rotterdam) te verkennen: de 2-jarige transdisciplinaire onderzoeksmaster in Sustainable Health.

Deze alliantie willen we graag uitbreiden met maatschappelijke partners. In het onderwijs dat deze transdisciplinaire master voor ogen heeft, zijn maatschappelijke partners essentieel vanwege uw bijdrage aan de relevantie, impact, innovatie en praktische toepassing van academisch onderzoek.

We zullen met u delen wat we hebben verzameld uit eerdere brainstormsessies, voornamelijk met docenten en onderzoekers. Ben je benieuwd naar meer? Lees hier hoe de eerste brainstormsessie verliep: https://convergence.nl/ideas-all-around-at-brainstrom-new-convergence-master-sustainable-health/. We zijn erg benieuwd hoe we met jou kunnen samenwerken binnen het onderwijs van de toekomst. Welke vragen heeft uw kennisinstelling, organisatie en/of bedrijf? Welke professional/expertise, die momenteel niet beschikbaar is, heeft u nodig? Hoe zou een samenwerking eruit kunnen zien? Wat kunnen we elkaar bieden en wat niet? Daarnaast zijn we zeer geïnteresseerd in mogelijke vraagstukken waar u mee te maken heeft en waar studenten in dit tweejarige onderzoeksprogramma zich mee bezig zouden kunnen houden.