Convergence Square

Vlak voor de zomervakantie werd de eerste Convergence Square geopend in het Erasmus MC. In deze eerste Convergence Square kunnen mensen samenwerken aan de convergentie van Health & Technology. “Het feit dat we zo snel een eerste ontmoetingsplek hebben gecreëerd, laat zien hoeveel energie er achter het hele Convergence initiatief schuilgaat”, zei Ernst Kuipers, Voorzitter van de Raad van Bestuur van het Erasmus MC. 

Gespreksstarter

Om het een en ander te laten borrelen en om convergerende gesprekken tussen de drie instituties te faciliteren, hebben we de Convergence Square (die eigenlijk rechthoekig is :)) gecreëerd. We bieden werkplekken/ labruimtes/ een evenementruimte aan, die dagelijks geboekt kunnen worden voor een lopend project. In het kort:

  • Lobby voor het organiseren van evenementen (capaciteit: 30 – 40 mensen)
  • Werkplekken (capaciteit: 2 – 4 mensen)
  • Grote ruimtes die perfect zijn voor brainstormsessies of kleinschalige workshops (capaciteit: 4 – 8 mensen)

Dus, geen permanente ruimtes?

Dat klopt! Om de ontwikkeling van transversale convergentie te stimuleren, willen we de beschikbare ruimte graag flexibel houden. Daarom bieden we ruimte voor tijdelijke projecten. Neem vooral contact met ons op voor meer details. Zie hieronder de plattegrond:

 

 

Route

Erasmus MC Dr. Molenwaterplein 40 Hoofdingang.

Convergence Square Building Ba fourth floor, room Ba432.

De receptie vindt u bij de hoofdingang van het Erasmus MC. Loop links langs de receptie de parkeergarage in en volg het blauw/witte pad op de grond in de richting van het Ba-gebouw, dit is aangegeven door de kleine gele bordjes aan het plafond. Eenmaal in het Ba-gebouw aangekomen, volg dan de borden voor de Convergence Square. Neem de trap of de lift naar de vierde verdieping. Vanaf de trap is de Convergence Square aan de rechterkant en vanuit de lift aan de linkerkant.

Echte wetenschap komt tot stand bij de koffieautomaat.

Interesse?

Neem vooral contact met ons op voor meer details en om uw ideeën te delen. Stuur ons een mailtje