Management Assistent

Check this vacancy (in Dutch) on the Erasmus MC website.

Ondersteun jij dit unieke samenwerkingsverband door je secretetariele skills in te zetten ter ondersteuning van de directeur en programma manager?

Functie inhoud

Als management assistent bied je secretariële, administratieve en organisatorische ondersteuning aan de programma directeur van Pandemic Disaster Preparedness Center en de programma manager van Health & Technology. Je werkzaamheden zijn gevarieerd en uitdagend, en bestaan uit het:

 • beheren van de agenda’s, het maken van afspraken, afwikkelen van correspondentie,
 • opstellen en redigeren van e-mails,
 • het ontvangen van bezoekers,
 • ondersteunen van bijeenkomsten,
 •  ordenen en beheren van documenten en dossiers en alle verder voorkomende secretariële andelingen.

Je draagt zelfstandig zorg voor het afhandelen van gevraagde acties, de kwaliteitsbewaking van je eigen werkzaamheden en je draagt actief bij aan de invoering van nieuwe werkwijzen of de verbetering van bestaande.

Werkomgeving

Sinds 2018 wordt er door het Erasmus MC, de TU Delft en de Erasmus Universiteit Rotterdam nauw samengewerkt binnen de zogenaamde Convergence. Binnen deze samenwerking kijken we verder dan de grenzen van instellingen en disciplines, om tot oplossingen te komen voor de complexe maatschappelijke vraagstukken van deze tijd, zoals klimaatverandering, verstedelijking, duurzaamheid, gelijke kansen, uitdagingen in de gezondheidszorg en digitalisering.

De ondersteuning van deze samenwerking vindt plaats vanuit de drie organisaties. In dat kader wordt voor 36 uur per week gezocht naar een enthousiaste management assistent ter ondersteuning van het management van het Pandemic Disaster Preparedness Center en het Health & Technology initiatief die onderdeel uitmaken van de Convergence samenwerking. Je werkt in dit kader samen met bestuurders, onderzoekers en ondersteuners in een dynamische omgeving. Je wordt aangestuurd door de programma directeur van Pandemic Disaster Preparedness Center. Je werkplek is in beginsel in het Convergence Square in het Erasmus MC en (deels) digitaal.

Profiel

Het is van belang dat je in een dynamische omgeving kunt werken en daarbij in staat bent om prioriteiten te stellen. Je hebt het vermogen om je met meerdere onderwerpen tegelijk bezig te zijn én hierover het overzicht te behouden. Je bent goed in plannen, organiseren en het zelfstandig uitvoeren van je werkzaamheden. Daarnaast ben je een teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden. Je bent betrouwbaar, accuraat en je vindt het leuk om nieuwe zaken te leren en op te pakken. Vanuit je ervaring handel je proactief bij het ordenen en bewaken van de agenda’s en de voortgang in dossiers. Vertrouwelijkheid en inlevingsvermogen staan bij jou hoog in het vaandel. En:

 • je hebt minimaal mbo+/ hbo werk- en denkniveau, een afgeronde secretariële opleiding en aantoonbare werkervaring als secretaresse.
 • je hebt ruime ervaring met verschillende softwarepakketten en beschikt over goede kennis van Nederlands en Engels in zowel woord als geschrift

Bekijk hier de voorwaarden voor indiensttreding bij Erasmus MC.

Wat bieden wij

Je wordt formeel aangesteld bij het Erasmus MC maar werkt in de praktijk voor de Convergence instellingen.

 • Een tijdelijk dienstverband voor de duur van één jaar met de mogelijkheid tot verlenging.
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.863,- (schaal 8) bij een volledige werkweek van 36 uur.
 • Uitstekende secundaire voorwaarden, zoals een 13e maand die al in november uitgekeerd wordt en een persoonlijk reiskostenbudget.
 • Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij nemen circa 2/3 van de maandelijkse bijdrage voor onze rekening.

Bijzondere voordelen, zoals een fysiotherapeut en een fietsenmaker van de zaak. En er is ook een sportclub waar je na werktijd aan je conditie kunt werken

Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Universitair Medische Centra.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie bel je met:

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

 

Let’s go!

De sollicitatie verloopt via de Erasmus MC Werkenbij Website. Reageer voor 12 september.

Learn more